Skip to content
Menu

Je zwangerschapsfotograaf in Utrecht Mayera Fotografie

Van harte gefeliciteerd papa en mama met jullie zwangerschap! Wat een bijzondere tijd breekt er nu aan.

Elke dag groeit je buik iets meer en gaat de baby steeds meer bewegen. De tijd zal voorbij vliegen en zodra de kleine er is mis je die schopjes al en vraag je je af hoe je buik nou eigenlijk was?

Wanneer je je deze bijzondere periode vast laat leggen kunnen jullie terug kijken op een mooie herinnering. Wat zullen die foto’s jullie veel waard zijn!

Ik heb als fotografe al vele jaren ervaring en heel veel mommy’s to be mogen fotograferen. Er is ruime keuze uit verschillende doeken en jurken waar je gratis gebruik van mag maken.

Laten we samen fraaie foto’s maken van jou maar ook van jullie samen als toekomstige ouders of met grote broer en zus. En denk ook even aan de Newborn-sessie ook dat zijn wonderlijke herinneringen. Dat kleine en prille van jullie kleine baby is zo snel weer verdwenen.

Mijn ruime studio is gevestigd op het bedrijventerrein in Cothen. Dit is gemakkelijk te vinden met de auto vanuit heel provincie Utrecht en daar buiten. U kunt er ook voor kiezen om een fotoshoot op locatie te boeken. Ik ken diverse mooie plekken maar jullie mogen ook zelf met suggesties komen. Zoals bijvoorbeeld stoere foto’s in de binnenstad van Utrecht bij de Dom of de oude grachten.

Mijn stijl wil ik omschrijven als puur, natuurlijk, dromerig en warm. Een uitstraling waar kracht, ongedwongenheid en spontaniteit voorop staan.

Ik ben echt een mensen mens en dit is dan ook mijn specialiteit. (Met mijn creatieve skills komen we samen tot een fantastisch resultaat) Ben je benieuwd naar wat voor foto’s ik nou eigenlijk maak?

Bekijk dan gauw mijn portfolio en laat je inspireren. Zoek niet langer want je hebt je fotograaf gevonden! Als je vragen hebt, schroom dan niet om contact met mij op te nemen.