Skip to content
Menu

Je zwangerschapsfotograaf in Driebergen Mayera Fotografie

Hip hip hooray! Gefeliciteerd met de komst van jullie kleine! Er breekt een mooie periode aan en hier wil je later nog op terug kunnen kijken.

Tijd dus om je prachtige buik te laten fotograferen! De beste periode is tussen de 28-34 weken. Afhankelijk hoe hard je buik groeit. Dit zullen waardevolle herinneringen worden.

Ik heb als fotografe inmiddels zo veel ervaring met fotograferen dat je bij mij aan het juiste adres bent. Ik ben een echte mensen mens, het fotograferen van mensen is dan ook mijn specialiteit.

Vele aantstaande mama’s ( en papa’s ) zijn jullie al voor gegaan!

Natuurlijk hoef je niet alleen op de foto. Dit kan zeker ook met je partner of met broer(s) en/of zus(sen). Ook een Newborn fotoshoot is eigenlijk onmisbaar.

Jullie kleine baby zal zo ontzettend hard groeien. Dat hele kleine prille is zo snel weer af. Ik graag kom bij jullie thuis met al mijn accessoires, props en doeken, zo hoef je zelf niet de deur uit!

Mijn ruime studio is gevestigd op het bedrijventerrein in Cothen. Een klein dorpje aan de Kromme Rijn. Dit kun je gemakkelijk vinden met de auto. Kom je met het openbaarvervoer? Dan haal ik je op bij de bushalte!

Als jullie kleine later groter is ben ik ook te boeken voor bijvoorbeeld een familie fotoshoot. Dit kan bij mij in de studio maar dit mag ook op locatie. De Utrechtse Heuvelrug heeft zoveel mogelijkeheden! Het Grote Bos is één van mij favoriete plekjes.

Mijn stijl wil ik omschrijven als puur, natuurlijk, dromerig en warm. Een uitstraling waar kracht, ongedwongenheid en spontaniteit voorop staan. Heb je interesse gekregen in een fotoshoot? Bekijk gauw mijn portfolio om de foto’s te bekijken! Welke stijl past er bij jou?

Zoek niet langer want je hebt je fotograaf gevonden! Als je vragen hebt stuur gerust een email.