Skip to content
Menu

Je portretfotograaf in Wijk bij Duurstede Mayera Fotografie

“Je bent op zoek naar een ervaren fotografe om een paar prachtige portretfoto’s te laten maken…”

Zoek dan niet verder, je hebt me gevonden!

Als professionele fotografe heb ik natuurlijk ervaring met verschillende andere specialisaties, maar portretfotografie is echt mijn passie.

Mijn fotostudio is in Cothen, op een steenworp afstand van Wijk bij Duurstede. Door de centrale ligging ben ik vanuit heel Utrecht goed bereikbaar, maar ik kom ook graag bij je thuis langs, of op een locatie naar wens. Wat denk je bijvoorbeeld van een fotoshoot met de Wijkse molen op de achtergrond, of de pitoreske Mazijk?

Met de ervaring die ik in de laatste tien jaar opgedaan heb weet je dat je een goede keuze maakt, en met behulp van de hoogwaardige apparatuur, mooie achtergronden en grote selectie aan kleding ben je verzekerd van prachtige portretfoto’s.

Natuurlijk zegt een beeld meer dan duizend woorden, laat je daarom overtuigen door mijn werk en neem een kijkje bij mijn portret portfolio.

Overigens kan je niet alleen voor portretfoto’s bij mij terecht, ik maak bijvoorbeeld ook graag voor een bedrijfsraportage voor je, of zet je hele familie voor de camera!

Dus als je een professionele en ervaren fotografe zoekt in Wijk bij Duurstede dan ben je bij mij aan het juiste adres. Stuur me een mailtje, of bel me om je wensen te bespreken!