Skip to content
Menu

Je portretfotograaf in Houten Mayera Fotografie

“Ik wil natuurlijk geweldinge portretfoto’s hebben van mijn familie, niet alleen voor nu maar vooral voor wanneer mijn kinderen later het huis uit zijn!”

 Als deze gedachte je nu al een goed gevoel geeft, bedenk dan eens wat de foto’s je later waard zijn.

Precies daarom maak ik zo graag portretfoto’s, ik houd ervan jou en je gezin te vereeuwigen, en je deze prachtige herinnering mee te geven. Natuurlijk bied ik mijzelf als professionele fotografe ook op andere gebieden aan, zoals zakelijke fotoshoots, of zwangschapsfotogafie, maar portretfotografie is mijn echte passie!

Mijn studio in Cothen is gemakkelijk te bereiken vanuit de hele omgeving van Utrecht, en ligt op 20-30 minuten van Houten. Verder kom ik graag bij je thuis of kunnen we de fotoshoot op een mooie locatie naar wens doen.

In de meer dan 10 jaar dat ik al als professionele fotografe bezig ben heb ik een schat aan ervaring opgedaan, of het nu gaat om oog voor detail, een breed scala aan mogelijke combinaties en vooral een goed inlevingsgevoel voor mijn klanten en hun wensen.

Ik nodig je graag uit om een kijkje te nemen in mijn online portfolio, laat je gewoon overtuigen door mijn werk!

Met mijn plezier in creatieve ontwikkeling breid ik mijn aanbod aan producten en diensten voortdurend uit en kijk ik ook uit naar ongewone verzoeken en nieuwe uitdagingen.

Ik ben dan ook blij je te kunnen meedelen dat je een enthousiaste en professionele fotograaf heeft gevonden voor Houten en omgeving. Als je vragen heeft aarzel dan niet om contact met mij op te nemen!