Skip to content
Menu

Jouw newborn fotograaf in Doorn Mayera Fotografie

Jullie zijn opzoek naar een Newborn Fotograaf? Zoek dan niet verder want je hebt haar gevonden!

Met mijn jaren lange ervaring met newborn sessies zal ik voor jullie een waardevolle herinnering vastleggen. Prachtige foto’s waar jullie jaren later met veel plezier naar terug kunnen kijken.

Naast Portret fotografie zijn de newborn baby’s fotograferen één van mijn favoriete dingen om te doen.

Voor deze sessie kom ik bij jullie thuis met al mijn accessoires, props, doeken, haarbanden en mutsjes. Zo hoeven jullie zelf niet de deur uit. Ik neem voor de newborn fotoshoot uitgebreid de tijdzodat er ruimte genoeg is voor knuffels, verschonen en voedingen.

Mijn stijl wil ik omschrijven als puur, natuurlijk, dromerig en warm, ik werk daarom graag met veel natuurlijke materialen en zachte tinten. Zo creëer ik mooie rustige foto’s waar jullie baby centraal staat.

Zorg dat je de Newborn sessie het liefste z.s.m. in je zwangerschap reserveert ( rond je uitgerekende datum ) zodat ik er rekening mee kan houden in mijn agenda en jullie verzekerd zijn van een plekje. Ben je momenteel nog zwanger? Denk dan ook aan een zwangerschap sessie. Ook deze periode is heel bijzonder en waardevol!

Er is in de studio genoeg keuze qua jurken en doeken zodat we samen iets moois kunnen neerzetten. Deze fotoshoot kan uiteraard ook op locatie! Stoere zwangerschapsfoto’s in het oude Centrum van Utrecht? Of toch liever een romantische sfeer in het bos?

Mijn ruime studio is gevestigd op het bedrijventerrein in Cothen. Dit is gemakkelijk te vinden met de auto vanuit heel provincie Utrecht en daar buiten.

De studio kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld een prachtig portret van jezelf of jullie kinderen. Wil je graag even kijken naar wat voor foto’s ik eigenlijk maak? Neem dan gauw een kijkje in mijn Portfolio en laat je inspireren.

Zoek niet langer want je hebt je fotograaf gevonden! Als je vragen hebt, schroom dan niet om contact met mij op te nemen.